Četiri SAMOUBISTVA poznatih ličnosti pod VELOM MISTERIJE - Znali su PREVIŠE! A ispod površine se krije TRGOVINA DECOM? Jezive hotelske sobe, vešanja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2020, 14:45

Četiri SAMOUBISTVA poznatih ličnosti pod VELOM MISTERIJE - Znali su PREVIŠE! A ispod površine se krije TRGOVINA DECOM? Jezive hotelske sobe, vešanja...

Nekome su se ozbiljno zamerili.

Tim Berling, Kris Kornel, Čester Benington i Entoni Bordejn. Naizgled koliko različite osobe, a tako slične i osobe koje povezuje jedna stvar – samoubistvo.

Tim Berling je bio švedski di-džej i muzički producent poznat pod pseudonimom Avicii, imao je samo 29 godina, a pronađen je u hotelskoj sobi mrtav.

@timberglingfoundation will advocate for the recognition >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << of suicide as a global health emergency and promote removing the stigma attached to the discussion of mental health issues. The foundation will also support issues for which Tim had a passion such as climate change, preservation of endangered species and global hunger.

A post shared by Avicii (@avicii) on Sep 3, 2019 at 7:41am PDT

Čester Benington. frontmen I pevač grupe “Linkin Park”, izvršio je samoubistvo tako što se obesio u svojoj kući u Kaliforniji. Datum njegove smrti ima još jednu jezivu simboliku. Naime, Čester se obesio na dan rođendana svog bliskog prijatelja Krisa Kornela, i gitarista rok-bendova "Saundgarden" i "Audioslejv",  koji je takođe počinio samoubistvo vešanjem u maju iste godine u hotelskoj sobi nakon koncerta.

Lets get real "real" quick if you believe the official story on chester and chris "suicide" than you most likely believe the official 911 report also and you are still sound asleep 16 years later. This shit just does NOT happen like this with the circumstances all taken into account period. Its IMPOSSIBLE just like 911 circumstances were IMPOSSIBLE. #wake up #woke #chesterbennington #chriscornell #911 #evil #lies #truth #instagram #people #follow #in #instafollow #spread #knowledge #impossible #repost #f4f #hollywood #fight #friends #family

A post shared by chris and chester (@truthforchester) on Aug 14, 2017 at 11:05am PDT

Poznati američki televizijski autor i kuvar Entoni Bordejn, 61, takođe iste godine, pronađen je u mrtav u hotelskoj sobi. Uzrok smrti je, da pogađate…ponovo samoubistvo.

No Country For Old Men

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on Mar 17, 2018 at 12:21pm PDT

Neki bi rekli slučajnost, dok drugi tvrde da se iza ovih događaja ipak krije mnogo ozbiljnija pozadina.

Pored načina na koji su izvršili samoubistvo, njih četvoricu povezuje još jedna stvar. Želja za boljim sutra, stvaranjem boljeg sveta i saradnja na dokumentarnom filmu “Silent children”.

Grupa Anonimus je jednom prilikom dala izjavu za medij da je nekoliko umetnika koji su navodno počinili samoubistvo u stvari ubijeno zbog toga jer su hteli da razotkriju zavere o trgovini decom koja je navodno imala veze sa pedofilskom mrežom biznismena Jefrija Epštajna.

Iz Anonimusa su uveravali da poseduju kompromitujuće dokumente, koji bi pokazali da su ove umetnike "ućutkivali"mafijaši koji su pokušali da sakriju svoje zločine. Pored toga, oni ističu da je sam Aviči već bio na pragu razotkrivanja poverljivih informacija koje je znao o tim zločinima kroz video za pesmu „For a better life“, u kojem se pojavljuje sa mladom ženom koja je posvećena vršenju "pravde" protiv nekolicine muškarca koji maltretiraju maloletnike.

"Tiha deca" je dugometražni dokumentarni film upečatljive tematike koji gledaoce vodi duboko u svet istine i realnosti. Ovaj film otkriva pravu sliku o dečijoj seksualnosti, iskorišćavanju i trgovini ljudima, a potkovan je kroz istraživačko novinarstvo kroz koje su prikazane do sada neke nepoznate činjenice.

Film je pravljen sa namerom da utiče na svet u kojem živimo kao i na to da se obrati pažnja na goruće probleme na koje svi mi zatvaramo oči. Dokumentarac je sniman na raznim lokacijama, a terenske ekipe prikazale su razne probleme sa kojima se ljudi suočavaju u vezi sa ovom humanitarnom krizom.

U moru dokumentaraca, ni ovaj ne bi privukao posebnu pažnju javnosti, da se nije desilo nešto nesvakidašnje.

Naime, četvoro njih koji su radili na ovom dokumentarcu i bili deo njega na neki način. Ovaj projekat čiji su osnivači LeRoi Mor (Dave Matthews Band) i njegova verenica Lisa Bin, prekinut je nakon Krisove smrti 2017.

Aviči je jedan deo nagovestio u spotu, Entoni je zapravo bio svedok nekih stvari koje su bile okidač za njegovo "samoubistvo". Kris i Čester su bili bliski prijatelji koji su takođe sarađivali i na ovoj tematici. A sva četvorica su želela da razotkriju probleme, i svi su pogubno završili jer su znali previše, ili još gore...jer su želeli da kažu više neko što je javnost smela da sazna.

Najavu za dokumentarac "Tiha deca" možete pogledati u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.