Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 09:05

AZIJA: Kina u epicentru, Gamba Osaka se budi u Džej ligi

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

ŠANGAJ ŠENHUA – HEBEJ, 10.30

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hebej je prijatno iznenađenje u elitnoj ligi Kine. Ima samo dva boda manje od Šangaj Porta, lidera u Grupi B šampionata najmnogoljudnije zemlje na svetu. Hebej je vezao dve pobede, dok je Šenhua osvojila samo bod u prethodna dva kola. Na poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dve utakmice ovih timova dolazilo je dva ili manje pogodaka. U prvom delu šampionata bilo je 1:1 u duelu ovih timova.

VEGALTA SENDAI – GAMBA OSAKA, 12.00

(Fudbal, Japan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gamba se plasirala u osminu finala Lige šampiona Azije, ali tim iz Osake ove sezone igra očajno u Džej ligi. Sendai je na mestu koje vode u niži rang. Domaćin je bez pobede šest kola, a poslednje dve utakmice ima dva remija. Gamba se malo trgla, vezala dva trijumf i kreće ka sredini tabele.

PEKING GUAN – VUHAN, 14.30

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Guan hrvatskog trenera Slavena Bilića igra toplo-hladno ove sezone. Vuhan je bez pobede u Superligi Kine, ima čak četiri vezana remija. Ekipa iz Pekinga je osvojila četiri boda u prethodna dva kola. U prvom delu šampionata Peking Guan je dobio današnjeg rivala sa 2:0 golovima nekadašnjeg fudbalera Viljareala, prošlogodišnjeg prvog strelca lige, Sedrika Bakambua.

TJENĐIN – DALJEN, 14.30

(Fudbal, Kina 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Derbi začelja u najboljoj ligi Kine. Obe ekipe imaju samo po jednu pobedu u devet prethodnih kola. Tjenđin je u seriji od tri poraza, dok je Daljen vezao dva neuspeha, odnosno četiri u prethodnih pet kola. Daljen je jedinu pobedu ove sezone ostvario baš u duelu sa današnjim rivalom. Bilo je 1:0. a gol je postigao Šveđanin Markus Danijelson.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AZIJA: Zanimljivo u Južnoj Koreji, igra se Kup Japana, Kup Irana, prvenstvo Malezije...

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 08:46

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu..SEREZO OSAKA – NIGATA, 11.00..(Fudbal, Kup Japana)..|..Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com..Serezo Osaka na svom stadionu dočekuje Nigatu u šesnaestini finala Kupa Japana. Domaćin ima četiri vezana remija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.