ŠUMADINCA bivša žena optužila za silovanje, a on nastavlja da vara narod! OVO JE JEZIVO!

Izvor: Svet, 22.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUMADINCA bivša žena optužila za silovanje, a on nastavlja da vara narod! OVO JE JEZIVO!

Zoran Šumadinac otkrio je da zna šta je bio u prethodna tri života, kao i da je u svakom od njih bio ubijen!
Zadrugar je s cimerima pričao o energiji, a potom je otkrio da se seća svojih reinkarnacija.

– Ja sam imao tri života. Prvi put sam bio aristokrata na belom dvoru (?!). Tu su me ubili. Ne možeš toga da se setiš, ja sam radio hipnozu, vratiš film i vidiš sve sada – rekao je Zoki i dodao:
– U drugom životu sam bio za vreme Džeka Trboseka. Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << samo da se nešto desilo oko fijakera i da sam tada bio ubijen – rekao je on i nasmejao zadrugare.

– Treći put je bilo 1836. godine, tačno se vidi datum, grad i sve. Kao da gledaš na televiziji. Imao sam devet godina i ubacili su me u neku jamu ili pećinu i tu sam skapao od gladi – rekao je on i nastavio:
– Ja sam imao tri života, ovo mi je četvrti. Ovaj mi je završnica. Više nema reinkarnacije. Duša ide, spaja se gore s univerzumom.
Zoki je potom rešio da pohvali svoj privatni biznis.
– Radim i hipnozu budućnosti – da čovek vidi šta će biti u sledećem životu, vidi sve, i kada se rađa, šta će biti. Svi mi imamo karmu, grešimo, pravimo neke gluposti i sve to plaćamo u narednom životu. Onda radimo tu hipnozu da vidimo kakav će nam život biti, ukoliko je loš, tada znaš da moraš sada da budeš što ispravniji. Ja mogu da radim i hipnozu vraćanja u utrobu majke. Ti vidiš sebe u stomaku majke. Hipnozu naplaćujem oko sto evra – ispričao je Zoki, a Bora Santana mu je rekao:
– Nisi ti džabe kupio stan od 100 kvadrata u centru Beograda!


Svet
The post ŠUMADINCA bivša žena optužila za silovanje, a on nastavlja da vara narod! OVO JE JEZIVO! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.