Izvor: Radio 021, 01.Okt.2020, 08:22

Kraljica Elizabeta ne da radnicima da idu kući da se ona ne bi zarazila koronom, oni se pobunili

Kraljica Elizabeta navodno se razbesnela kada je saznala da njeni zaposleni protestuju protiv njenog plana da ih tokom Božića zadrži na dvoru kako bi smanjila rizik od zaraze virusom korona.

Oko 20 zaposlenih se pobunilo jer im kraljica time onemogućava da praznik provedu sa porodicom i želi da ih zadrži u Norfolku kako bi služili njoj, princu Filipu i ostalim članovima kraljevske porodice.

Čistači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sobari, kuvari i ostala posluga ne žele da budu izolovani od svojih najmilijih, i to čak četiri nedelje, a sve da bi se zaštititilo zdravlje kraljice (94) koja se boji zaraze virusom.

"Kraljica je besna, ali radnici ne odustaju. Žele da joj budu odani, ali smatraju da se od njih previše zahteva", rekao je izvor tabloidu San.

Nakon što obavi sve dužnosti u Bakingamskoj palati, kraljica praznike obično provodi u Sandringamu, ali zbog novonastale situacije, Božić bi mogla da provede u dvorcu Vindzor - i to prvi put u 33 godine.

Kraljevski portparol rekao je da kraljica namerava da smanji broj angažmana u Bakingamskoj palati uoči Božića.

Ali, mogla bi biti prisiljena da donese tešku odluku o tome koga će pozvati na božićnu večeru ako trenutna ograničenja ostanu na snazi do decembra.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.