Izvor: RTS, 27.Jun.2021, 23:54

Doček zlatnih košarkašica Srbije u ponedeljak u 20 časova ispred Starog dvora

Doček zlatnih "lavica", koje su osvojile Evropsko prvenstvo u košarci, biće organizovan u ponedeljak od 20.00 ispred Starog dvora.
Košarkašice Srbije pobedile su u finalu Evrobasketa Francuskinje  rezultatom 63:54 i drugi put u istoriji osvojile zlatnu medalju na Evrobasketu.
 
Ekipa Marine Maljković imaće priliku da zlatno odličje proslavi sa publikom koja je naše košarkašice bodrila tokom celog prvenstva.
Tradicionalno uspeh srpskih sportista proslavlja se dočekom u Beogradu. 
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo,   Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doček košarkašica Srbije ispred Starog dvora

Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Jun.2021, 00:01

Doček košarkašica Srbije, koje su osvojile Evropsko prvenstvo, biće upriličen ispred Starog dvora, u ponedeljak, 28. juna 2021. od 20.00. Srpkinje su savladale u finalu Francuskinje (63:54) i po drugi put u istoriji postale šampionke Evrope; prvi put se to dogodilo 2015, kada su imale protivnice...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Večeras u 20.00 doček košarkašica: Dođite da pozdravimo srpske heroine (RTS1)

Izvor: RTS, 28.Jun.2021

Doček ženske košarkaške reprezentacije, koja je u nedelju osvojila Evropsko prvenstvo u Valensiji, biće organizovan večeras od 20.00 ispred Starog dvora u Beogradu. Prenos je na našem Prvom programu. . Košarkašice Srbije pobedile su u finalu Evrobasketa Francuskinje sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.