Vučić: Nijedan političar u pet godina nije napadnut

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nijedan političar u pet godina nije napadnut

"U proteklih pet godina, nije ubijen nijedan od naših političkih protivnika, a niko nije ni napadnut", rekao je predsednik Aleksandar Vučić upitan da prokomentariše navode lidera Dveri Boška Obradovića da je SNS otac političkog nasilja.

- Niko od njih u poslednjih pet godina nije napadnut niti je policija izvedena na njih, čak i kada su se ponašali nezakonito i održavali skupove koje nisu prijavljivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i to danima, nedeljama i mesecima. To su činjenice. Nije u naše vreme ubijen Ranko Panić nego u vreme koalicionih partnera, pomenute gospode i mnogih drugih i to se krila smrt čoveka i niko nije smeo da pita zašto je ubijen i kako je stradao - naveo je Vučić.

Predsednik Srbije to je rekao za TV Pink u Njujorku odgovarajući na pitanja uz ocenu da politički protivnici vladajuće stranke "sanjaju snove" da će neko njih iz vlasti  poubijati na ulici...

- Sve što vide je mržnja, i to kako će da tuku nekog. Oni su rekli da nisu pretukli Gordanu Uzelac, bio sam u bolnici i video sam devojku koja se tresla od straha, 24 sata pošto je bila strašno napadnuta - rekao je predsednik i dodao da se oni nisu izvinili novinarkama koje su pretučene na protestu Dveri ispred Pink TV .

Umesto da kažu izvinite, rekao je Vučić i dodao umesto toga pokušavaju da traže opravdanje i da napadaju neke druge.

- Vidim da fizički prete gospodinu Mitroviću i mnogim drugima. Ne brinite, niti su oni hrabri, niti su oni jaki, niti će oni ikada to da urade...sve to verujte mi govori mnogo više o njima nego o nama koji radimo i borimo se za svoju zemlju - uveren je predsednik.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.