Izvor: Danas, 12.Jun.2022, 23:15

Utisak nedelje: Opozicija u Skupštini grada Beograda pokazala da među njima nema „trojanskog konja“

Opozicija je u Skupštini grada Beograda tokom konstitutivne sednice vratila optimizam i pokazala da među njima nema "trojanskog konja" i da niko ne radi za Aleksandra Vučića, složili su se večeras gosti "Utiska nedelje" profesor Vladeta Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović i potpredesnica Dveri Radmila Vasić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Grbović: Traganje za „trojanskim konjima“ iscrpljujuće, na saradnju sa SSP neće uticati novinski natpisi i Tviter

Izvor: Danas, 13.Jun.2022, 15:33

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović kaže za Danas da na odnose njegovog pokreta i Stranke slobode i pravde neće uticati ni Tviter, ni novinski natpisi, upitan da li će na njihovu saradnju uticati natpisi o dokumentu Evropske obaveštajne službe u kojem stoji da je Dragan Đilas,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.