Izvor: Blic, 16.Mar.2019, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) Policija izvela Obradovića, Đilasa i Anasonovićevu iz zgrade RTS; Obradović: Vidimo se sutra ispred Predsedništva (VIDEO)

Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović i grupa građana upali su večeras na silu u zgradu RTS, tražeći da gostuju u Dnevniku. Na lice mesta je stigla i policija, a prema informacijama naših izveštača sa terena, pripadnici žandarmerije izneli su demonstrante. Iz zgrade su izveli i Dragana Đilasa, Obradovića i Anasonovićevu, a oko ponoći Obradović je pozvao okupljene da se raziđu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija ušla u zgradu RTS-a! IZNOSE DEMONSTRANTE JEDNOG PO JEDNOG!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019

Prilikom nasilnog ulaska u zgradu RTS-a polomljena su vrata...Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović i grupa građana upali su večeras na silu u zgradu RTS, tražeći da gostuju u Dnevniku. Na lice mesta je stigla i policija, a prema poslednjim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Dok su Đilas i Obradović rušili RTS, Trifunović je radio još gnusniju stvar! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 01:22

Dok njegov "veliki vođa" razara nacionalni servis, Sergej Trifunović se baškari na luksuznoj lokaciji...Naime, grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu...U zgradi je bio Boško Obradović, lider Dveri, ali i jedna od organizatorki protesta Jelena Anasonović, kao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.