Određen pritvor zbog napada na novinarke Pinka

Izvor: RTS, 18.Sep.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Određen pritvor zbog napada na novinarke Pinka

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za D. V. (45), koji se tereti za napad na novinarke televizije “Pink” tokom protesta Dveri u subotu.
Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor za D. V. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, precizirala je za Tanjug portparolka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Višeg suda Bojana Stanković.

Na ovo rešenje okrivljeni i njegov branilac mogu da izjave žalbu krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja, dodala je Stanković.
U ovom slučaju postupak protiv osumnjičenog sprovešće Više javno tužilaštvo u Beogradu koje D. V. tereti za krivično delo nasilničko ponašanje na javnom skupu, rekla je ranije portparolka tužilaštva Tatajana Sekulić.
Pritvor je, kako je dodala, predložen kako D. V. ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pritvor do 30 dana osumnjičenom za napad na novinarke

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2017

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je danas, nakon saslušanja, odredio pritvor do 30 dana D.V. osumnjičenom da je napao i zadao udarce novinarkama TV Pink, u subotu, tokom protesta Dveri i grupe građana "Za zdravu Srbiju" ispred te televizije...Viši sud je doneo rešenje kojim je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.