Izvor: Blic, 23.Jan.2018, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARANI ODLUKOM Članovi političkog saveta Dveri nezadovoljni zbog koalicije sa "Dosta je bilo"

Četvorica članova političkog saveta Dveri razmišljaju da se povuku iz tog tela zbog odluke stranke da pred beogradske izbore uđe u koaliciju sa Dosta je bilo, saznaje “Blic”.

Akademik Kosta Čavoški, profesori Milo Lompar, Zoran Čvorović i istoričar Srđa Trifković razočarani su zbog odluke stranačkog rukovodstva, ali će o daljim koracima tek obavestiti stranačke organe.

- Konačnu odluku još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nisu doneli, ali je jasno da su nezadovoljni. Očekuje se da uskoro bude sednica Političkog saveta i tada bi trebalo da se zna više detalja - kaže izvor “Blica”.

Čavoški juče nije bio raspoložen za razgovor.

- Ne odgovaram na takva pitanja. Da ste me pitali za Vučićevu posetu Kosovu, imao bih šta da kažem. A do tih informacija ste došli prisluškivanjem telefonskih razgovora. Kakva je to vest ako vam je ja nisam dao? Kad bude trenutak, reći ću šta imam - ljutito nam je rekao Čavoški.

U informativnoj službi Dveri potvrdili su nam da će uskoro biti održana sednica Političkog saveta na kojoj će biti razmatrano i pitanje lokalnih izbora.

- Političkin savet se generalno ne bavi tim temama, odluke donose Predsedništvo i Glavni odbor. Naš politički savet je napravljen tako da su u njemu zastupljena razna mišljenja da bismo imali širi ugao gledanja i čuli što više dobrih saveta - poručeno nam je iz informativne službe Dveri.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.