RASULO U DS: Oterali Mićunovića sa govornice, optužio ih za diktaturu! Podela zbog Dveri i Saveza za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASULO U DS: Oterali Mićunovića sa govornice, optužio ih za diktaturu! Podela zbog Dveri i Saveza za Srbiju

Opšti haos

Saša Paunović iz Paraćina na Glavnom odboru Demokratske stranke oduzeo je reč Dragoljubu Mićunoviću i rekao da mu je isteklo vreme. Mićunović mu je brutalno uzvratio.

Pročitajte i:

- Poštujem po prvi put diktaturu u DS - rekao je Mićunović, a zatim napustio govornicu i otišao sa Glavnog odbora.

Miroslav Vasin, predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke, član Predsedništva i Glavnog odbora Demokratske stranke javio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se za reč i rekao da je sramota da se Mićunoviću oduzima reč i tom prilikom je upitao da li bi i Zoranu Đinđiću oduzeli reč da je živ, na šta je Paunović odgovorio "Da".

Gordana Čomić, prozivala ih je za procedure, “moramo da čuvamo našu politiku, Dveri, Rusi, Stamatović, imamo krizu politickog identiteta...”.

Radoslav Milojičić Kena, poslanik Demokratske stranke rekao je da je sramota sto nisu izašli na izbore u Majdanpeku i kritikovao saradnju s Dverima.

Protiv Saveza za Srbiju bili su Dragan Šutanovac, Nataša Vučkovic, Dragoljub Mićunović, Radoslav Milojičić Kena, Gordana Čomić, Miroslav Vasin, Nenad Borović i Vida Ognjenović koja je kritikovala Savez jer su neaktivni.

“Za” Savez su govorili Dušan Dinčić, Slobodan Pavlović iz Valjeva, Dragana Rakić, Dejan Nikolić, Zoran Lutovac, Bata Marković iz Pećinaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.