Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest "Jedan od pet miliona" u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke. Članak Obradović: Za Dveri neprihvatljivo nošenje vešala, Nogo će snositi posledice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vešalažđ

Izvor: Danas, 11.Feb.2019

U jednoj prastaroj francuskoj legendi francuski kralj Anri Drugi od Valoa drži u krilu malog Anrija od Navare, zadirkuje ga i u jednom trenutku kaže: Članak Vešalažđ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Protest „1 od 5 miliona“ prvi put u Knjaževcu, 14. februara

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 10:56

U Knjaževcu će u četvrtak, 14. februara biti održan prvi građanski protest "Jedan od pet miliona", najavila je Građanska inicijativa "Za Knjaževac bez straha". Članak Protest „1 od 5 miliona“ prvi put u Knjaževcu, 14. februara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.