Obradović: Farsa u režiji vlasti, donosi se zakon o veteranima, a otpuštaju odlikovani žandarmi

Izvor: Danas, 25.Feb.2020, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Farsa u režiji vlasti, donosi se zakon o veteranima, a otpuštaju odlikovani žandarmi

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je "farsa i marketinški trik" vlasti donošenje zakona koji rešava status ratnih vojnih veterana pred izbore, a da se vidi kako se oni stvarno ponašaju na slučaju davanja otkaza petorici pripadnika niškog odreda Žandarmerije zbog "nedostojnosti" da vrše tu dužnost, medju kojima je i jedan pripadnik žandarmerije koji je ranjavan na dužnosti i dobitnik više priznanja i medalja.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obradović: Farsa u režiji vlasti - donosi se zakon o veteranima, a otpuštaju odlikovani žandarmi

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Feb.2020

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je "farsa i marketinški trik" vlasti donošenje zakona koji rešava status ratnih vojnih veterana pred izbore, a da se vidi kako se oni stvarno ponašaju na slučaju davanja otkaza petorici pripadnika niškog odreda Žandarmerije zbog "nedostojnosti"...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.