Obradović: Cilj debatnih emisija je da dođe do sukoba u opoziciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2020, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Cilj debatnih emisija je da dođe do sukoba u opoziciji

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je televiziju O2, ali i televizije Pink, Hepi i Prva, koje je nazvao "režimskim medijima", koji će ga u naredna dva meseca zvati da gostuje, zašto četiri godine nisu pozvali nikoga od lidera opozicije da gostuje u njihovom programu.

On je u saopštenju pitao i kako televizija O2 objašnjava da se setila opozicije dva meseca pred izbore, "ako četiri godine između dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izborna ciklusa vlada totalni medijski mrak".

"Kako mislite da se četiri godine cenzure opozicije i režimske propagande mogu meriti sa jednim gostovanjem i to sa samo jednim ciljem – da dođe do sukoba između dva narodna poslanika koji pripadaju opoziciji", upitao je Obradović.

On je pitao i zašto na tim televizijama nema izjava opozicije o aktuelnim temama i zašto nema debata i sučeljavanja sa predstavnicima vlasti.

"Šta posle jednog ovakvog podatka možemo da pričamo o izborima, osim da u takvim nenormalnim uslovima nema slobodnih i poštenih izbora", naveo je Obradović.

Glavni i odgovorni urednik televizije O2 Dragan Karadžić ranije je pozvao Obradovića da, u snimljenoj emisiji ili uživo gostuje zajedno sa poslanikom Demokratske stranke Balšom Božovićem i predstavi svoje stavove, a Obradović je to odbio.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obradović: Zašto „režimski mediji“ četiri godine nisu pozvali nikoga od lidera opozicije da gostuje

Izvor: Danas, 31.Jan.2020

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović upitao je televiziju O2, ali i televizije Pink, Hepi i Prva, koje je nazvao "režimskim medijim" koji će ga u naredna dva meseca zvati da gostuje, zašto četiri godine nisu pozvali nikoga od lidera opozicije da gostuje u njihovom programu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.