Izvor: Blic, 09.Jun.2020, 19:49

"OVO IM JE ŠANSA DA NEŠTO POLITIČKI UĆARE" Nakon Sergejevih optužbi, Dveri oštro demantovale da su bile za izbornu koaliciju sa PSG: "Mi smo sada u dve različite kolone"

Pokret Dveri demantovao je danas navode Sergeja Trifunovića da ga je lider tog pokreta Boško Obradović pozvao da na izbore izađu u koaliciji i naveo da je ta izjava lidera PSG istinita koliko i obećanje da će bojkovati izbore.
Pogledaj vesti o: Dveri,   Izbori,   Sergej Trifunović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dveri demantuju da su bili za izbornu koaliciju sa PSG

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020

Pokret Dveri demantovao je danas navode Sergeja Trifunovića da ga je lider tog pokreta Boško Obradović pozvao da na izbore izađu u koaliciji i naveo da je ta izjava lidera PSG istinita koliko i obećanje da će bojkovati izbore...Kako su naveli, može da se razume to da je lični i stranački interes...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.