OBRADOVIĆEVI BATINAŠI OPET U AKCIJI: Članovi GO Dveri pretukli i teško povredili nekoliko mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆEVI BATINAŠI OPET U AKCIJI: Članovi GO Dveri pretukli i teško povredili nekoliko mladića

Završili na ortopediji sa težim telesnim povredama

Član GO Dveri Srboljub Mickić sa još dvojicom članova tog pokreta pretukli su u petak u Paraćinu četiri mladića koja su završila na ortopediji sa težim telesnim povredama.

Pročitajte i:

Mladići, svi 1993. godište, imaju teže telesne povrede, polomljene vilice, nos, potres mozga, a jednom je slomljena ruka...

Mickić je od petka bio u bekstvu, a prema nezvaničnim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek danas se predao policiji. Druga dvojica su već u pritvoru.

On je javnosti, inače, već poznat kao neko ko voli da primenjuje silu, posebno na običnom narodu, koji sa pravom želi da zna šta se dešava u svom gradu. Bio je bio jedan od ljudi koji je proletos gurao građane i nasilnim putem im branio da uđu na sednicu Skupštine opštine.

Nabildovani Mickić iskoristio je to što je fizički moćniji i silom blokirao ulaz u skupštinu, a time je sprečavao opozicione odbornike, nejake građanine i građanke da prisustvuju sednici, bez obzira na to što je to njihovo zakonsko pravo.

Poslednjim činom samo je potvrdio da su pripadnici Dveri mahom nasilnici jer je ovo samo jedan u nizu nasilnih činova koji sprovode nad građanima i političkim neistomišljenicima.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.