Dveri za ukidanje naplate parkinga kod Doma zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri za ukidanje naplate parkinga kod Doma zdravlja

Iako je predlog odbornice Dveri Jelene Đorđević za razmatranje problema parkiranja u okolini Doma zdravlja odbijen na sednici Skupštine u Medijani, Dveri i dalje prikupljaju potpise građana za ukidanje naplate.

Akcija prikupljanja potpisa počela je 27. februara, a razlog je taj što je, kako kažu u Dverima, bilo nekoliko primera odnošenja vozila ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pomenute zdravstvene ustanove u situacijama kada su građani bili u životnoj opasnosti.

Smatramo da je takva netolerancija i nebriga o građanima nedopustiva, a ignorisanje i zatvaranje očiju gradskih vlasti pred ovim problemom najblaže rečeno je skandalozno - kažu u Dverima.

Do sada je peticiju potpisalo oko 1.000 ljudi, a broj se, kako kažu u Dverima, “rapidno povećava iz dana u dan”.

Prikupljeni potpisi će, najavljuju u ovoj stranci, biti predati gradonačelniku Niša Zoranu Perišiću “u nadi da će se prisetiti čiji je gradonačelnik i čije interese zastupa - građana Niša ili Parking servisa”.

Podsetimo, ranije je bilo odlučeno da se parking pored Doma zdravlja naplaćuje od polovine novembra 2013. godine kada su radnici "Parking servisa" i iscrtali linije i postavili znakove za naplatu parkinga u drugoj zoni. Međutim, nakon pritiska javnosti i negodovanja građana ova odluka je promenjena, pa je parking i dalje besplatan.

Dveri insisitiraju da se naplate parkiranja oslobode i okolne ulice.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.