DEMONSTRANTI SE RAZIŠLI: Posle poziva Obradovića, protest oko RTS-a završen, ZAKAZAN UPAD U PREDSEDNIŠTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMONSTRANTI SE RAZIŠLI: Posle poziva Obradovića, protest oko RTS-a završen, ZAKAZAN UPAD U PREDSEDNIŠTVO

Grupa demonstranata upala je u zgradu RTS tokom protesta opozicije u Beogradu

Posle večerašnjeg nasilnog upada u RTS, učesnici Đilasovih i Obradovićevih protesta koji su ostali pred zgradom RTS u Aberdarevoj, razišli su se oko ponoći pošto ih je lider Dveri pozvao da završe večerašnje okupljanje.

Policija je večeras mirno i nenasilno izvela demonstrante iz zgrade Javnog servisa.

Pre kraja protesta okupljenima se obratio Boško Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji ih je pozvao da se okupe sutra ispred Predsedništva Srbije u podne, kada je najavljena vanredna konferencija za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Obradović je pozvao sve učesnike protesta da ispred zgrade Predsedništva Srbije budu u 11.55, ističući da ujedno ne odustaje od zahteva da se neko od organizatora protesta "1 od 5 miliona" sutra obrati u Dnevniku 2 RTS-a.

On je najavio i da će se, ukoliko taj zahtev ne bude ispunjen, ispred zgrade RTS sutra uveče okupiti još veći broj demonstranata.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani se razišli, policija ostala ispred RTS-a

Izvor: Radio 021, 17.Mar.2019

Gradjani koji su se nalazili ispred zgrade Radio televizije Srbije razišli su se večeras, ali su najavili da će u podne doći pred zgradu Predsedništva, kada se očekuje obraćanje predsednika Aleksandra Vučića...Prethodno se direktor RTS-a Dragan Bujošević obratio u trećem Dnevniku javnog servisa...

Nastavak na Radio 021...

HULIGANSKI NAPAD NA RTS! Koliko daleko su nasilnici Đilas i Obradović spremni da idu samo zarad šake vlasti!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Grupa demonstranata iz SZS nasilno je upala sa psima i motornom testerom u zgradu RTS tokom protesta tog dela opozicije u Beogradu, a policija je zaustavila nasilje oko ponoći i oslobodila radnike RTS...Nezapamćeni vandalizam koji su izazvali lideri koalicije SZS i organizatori navodno građanskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SZS NAJAVLJUJE KRVOPROLIĆE! Boško izdao naredbu: Danas mora da bude razbijenih glava ispred Predsedništva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Lider Dveri Boško Obradović noćas je u više razgovora sa ostalim organizatorom protesta rekao da danas ispred Predsedništva Srbije mora da se izazove krvoproliće, saznaje Informer!..Obradović je navodno naglasio da je ovo "prelomni momenat" i da su im zato preko potrebne razbijene glave!..- Ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.