BOŠKO JE MUSOLINIJEVSKI FAŠISTA! Dragoljub Mićunović razobličio lidera Dveri!

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020, 02:20

BOŠKO JE MUSOLINIJEVSKI FAŠISTA! Dragoljub Mićunović razobličio lidera Dveri!

Funkcioner Demokratske stranke i njen prvi predsednik, Dragoljub Mićunović potpuno je ogolio politiku Boška Obradovića i istakao da je lider Dveri zapravo običan fašista!
U intervjuu za Danas Dragoljub Mićunović je rekao:
– Mene ne interesuje politički huligan, antievropljanin Boško Obradović, koji pokušava da u naš politički život unese tabloidno prostaštvo. Uvek je bilo onih koji hoće da budu nešto, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vređajuci one koji su neko. Jednom mi je Ivo Andrić dao savet: kad za tobom hoće da prospu prljavu vodu, ne osvrći se, može te poprskati. Niti sam do sada niti ću ikad sa njim razgovarati, jer smo dva sveta. U politici mene interesuju ideje i programi, a njega blaćenje ličnosti. To je razlika između demokratskog liberalizma i musolinijevskog fašizma, prvi pokreće interes opšteg dobra i humanizma, a drugog mržnja i žudnja za moći – rekao je Mićunović.

The post BOŠKO JE MUSOLINIJEVSKI FAŠISTA! Dragoljub Mićunović razobličio lidera Dveri! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dveri, demokrate i guranje pod tepih

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020

Piše: Teofil Pančić. (Mišljenja izrečena u komentaru ne odražavaju nužno stavove RSE). Tri decenije nakon povratka višestranačkog sistema u Srbiju, čemu su bitno doprineli i osnivači, to jest obnavljači Demokratske stranke, među njima i njen prvi predsednik Dragoljub Mićunović, stvari...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.