Ana Brnabić momentalno da podnese neopozivu ostavku zbog prevare i obmane javnosti! (video)

Izvor: KMnovine.com, 29.Okt.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Brnabić momentalno da podnese neopozivu ostavku zbog prevare i obmane javnosti! (video)

Srbija u državnoj vlasti nikada u svojoj istoriji nije imala veće štetočine od Aleksandra Vučića i njegovog nameštenika Ane Brnabić.







Režimski i okupacioni mediji su prošle nedelje bukvalno vodili medijski linč protiv poslanika Dveri Srđana Noga koji je tvrdio da je Ana Brnabić u ime Republike Srbije parafirala Dablinski sporazum što znači da svi oni migranti koji su u Srbiji tražili azil a takvih je preko 650.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << mogu biti vraćeni iz EU u Srbiju.

Više je nego očigledno da Ana Brnabić i Aleksandar Vučić saučestvuju u globalističkom planu da se Srbija naseli migrantima sa Bliskog istoka, Azije i Afrike i da se sve pripremne radnje za to obavljaju u najvećoj tajnosti i daleko od očiju javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:
📽


Da bezobrazluk tih globalističkih štetočina koje deluju protiv interesa Republike Srbije i srpskog naroda i to iz samog vrha državne vlasti bude još i veći Ana Brnabić je lagala javno obmanjujući srpsku javnost da ona nikada nije ni mogla ni da stavi potpis ili paraf na Dablinski sporazum što je najobičnija laž jer kako vidite iz prileženog video snimka ona taj paraf na Dablinski sporazum itekako stavila! Pogledajte kako je predsednica srpske vlade bezočno i bezobzirno lagala javnost i šta je sama napisala na njenom zvaničnom tviter nalogu!

Vidim neki u @SavezZaSRB imaju poteškoća sa čitanjem pa molim ostale da im prepričaju. Dablinski sporazum je za članice EU + Švajcarska, Norveška, Island, Lihtenštajn (poštuju sporazum). Srbija nije niti može da parafira. Istina kod vas precenjena kategorija? Zato pretnje nisu...
— Ana Brnabic (@anabrnabic) October 18, 2018
Zato zahtevamo od svih nadležnih organa da pokrenu postupak smene presedavajućeg vlade Srbije Ane Brnabić jer je žestoko obmanula i prevarila srpsku javnost jer posle ovako teških laži i obmana koje mogu imati nesagledive negativne posledice po budućnost i bezbednost Republike Srbije i svih njenih građana ona više nema bilo kakvog kredibiliteta a od nadležnog tužilaštva zahtevamo i pokretanje krivičnog postupka protiv dotične jer je počinila teško krivično delo prevare iz člana 208. Krivičnog zakona Srbije stav 1, 3 i 4 za šta je zaprećena zatvorska kazna u trajanju od deset godina.



Milinko Milinčić,
Srbija danas




KM Novinama je potrebna vaša podrška - KLIK
Izvor: Srbija danas    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.