Vučević zahvalio izlagačima na Sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 13:39

Vučević zahvalio izlagačima na Sajmu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zahvalio je organizatorima Poljoprivrednog sajma i posebno svim izlagačima koji su, kako je rekao, bili trpeljivi i koji su platili kotizaciju za učešće na prošlogodišnjem sajmu, ali nisu zbog otkazivanja sajma tražili da im se vrati novac već su ga preusmerili za ovu godinu.

"Hvala im što su bili strpljivi i čekali gotovo dve godine", rekao je Vučević tokom posete 88. Sajmu poljoprivrede.

On i direktor Novosadskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajma Slobodan Cvetković obišli su standove kompanije NIS, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kompanije Dunav osiguranje, Uprave za zaštitu životne sredine Grada Novog Sada, organizacije "Čepom do osmeha", Turističke organizacije Grada Novog Sada, kao i štand Grada Novog Sada.

"Ovde smo pre nekih godinu dana imali privremene bolnice, imali naše prijatelje iz vojske, volontere, postavljali krevete u Master hali i Hali 1, posle toga imali korak napred i posle toga Halu 1 pripremili za centar za vakcinaciju, za masovnu vakcinaciju. Delovalo je gotovo nemoguće da ćemo se opet vratiti sajamskim manifestacijama", kazao je gradonačelnik.

Juče je u Novom Sadu bilo vise od 300 zaraženih, a Vučević ovu brojku objašnjava vikendom. Dodaje da broj novoobolelih na dnevnom nivou skače i kreće se između 250 i 500, dok se kapaciteti Kovid bolnice na Mišenluku popunjavaju.

Novosadski sajam preduzeo je sve mere da se manifestacija održi u bezbednim uslovima i direktor Cvetković objašnjava da svi posetioci moraju imati potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test, a Sajam je kroz cenu karte svim posetiocima obezbedio testiranje brzim antigenskim testom na ulazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Simbol pobede života"

Izvor: B92, 23.Sep.2021

Prilikom posete Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, Sajmu lova i ribolova i Sajmu ekologije, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da je ta manifestacija simbol pobede privrede, Novosadskog sajma, grada i države, odnosno simbol pobede života.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.