UZ POPUSTE ZA OSIGURANJE I POKLON GORIVO DO 4.000 DINARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ POPUSTE ZA OSIGURANJE I POKLON GORIVO DO 4.000 DINARA

Kompanija „Dunav osiguranje“ i ove godine, u saradnji sa Kompanijom „Lukoil Srbija“, poklanja kartice za gorivo.

Povodom Međunarodnog sajma automobila u Beogradu, Kompanija „Dunav osiguranje“ omogućava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ širom Srbije, kao i na sajamskom štandu, rekao je Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji  „Dunav osiguranje“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
„Naša Kompanija nudi popust od:

On je istakao da

- Pri zaključenju auto-kasko polise za nova putnička vozila koja se prvi put registruju dobijaju se  poklon kartice za gorivo u iznosu od četiri hiljada dinara, kao i za  polovna putnička vozila. Za zaključenje mini-kasko polise  putničkih vozila, osiguranici dobijaju karticu u vrednosti od dve hiljade dinara - rekao je Petrović i naglasio da za osiguranje od auto-odgovornosti putničkog motornog vozila, uz kupovinu najmanje dve usluge iz polise „auto-bonus plus“, osiguranici dobijaju  vaučer-kartica ima isti iznos od 2.000 dinara. Broj  poklon kartica - vaučera je ograničen.

Promotivna akcija popusta „Dunav osiguranja“ počinje 18. marta i trajaće do 30. aprila ove godine, a poklon vaučer-kartice mogu se dobiti u periodu od 18. marta do 12. aprila,  i to na svim prodajnim mestima Kompanije, u  svim „Dunav centrima“  širom Srbije, preko agenata osiguranja i naravno u Hali 1 Beogradskog sajma – na štandu „Dunav osiguranja“, odmah po otvaranju ovogodišnjeg Međunarodnog sajma automobila.

Osiguranik može ostvariti maksimalno tri poklon kartice za naftne derivate u vrednosti od šest hiljada dinara. Poklon kartice važe na svim „Lukoil“ pumpama na teritoriji Srbije i mogu se iskoristiti najkasnije do 31. avgusta 2019. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti na adresi www.dunav.com i besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286.
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.