Plaketa za Dunav osiguranje na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaketa za "Dunav osiguranje" na Poljoprivrednom sajmu

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je danas Plaketu za dugogodišnju saradnju s Novosadskim sajmom direktoru Izvršnog odbora "Dunav osiguranja" Mirku Petroviću.

Direktor Izvršnog odbora "Dunav osiguranja" Mirko Petrović zahvalio je na priznanju i istakao da je posredi višegodišnja saradnja s velikim brendom kao što je Novosadski sajam.

- Mi kao lideri na tržištu osiguranja u Srbiji i kao najjača i najveća kompanija želimo da sarađujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s velikim brendovima i tako je naša saradnja s Novosadskim sajmom počela pre 20 godina. Tokom tih 20 godina Novosadski sajam nam je pomogao i otvorio vrata da budemo prisutni na sigurno najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u našoj zemlji gde se izlaže i iskazuje snaga srpske ekonomije u poljoprivredi, našoj strateškoj delatnosti, a mi smo prateća industrija te delatnosti - rekao je Petrović.

On je istakao da je zahvaljujući sajmu Kompanija "Dunav osiguranje" učvrstila saradnju s postojećim klijentima, uspostavila saradnju s novim i još jednom pokazala paletu proizvoda koju nudi u osiguranju poljoprivrednih proizvoda.

Petrović je rekao da je saradnju s Novosadskim sajmom uvek pratio profesionalan poslovni odnos i velika podrška i onda kada je "Dunav" bio generalni sponzor Sajma i kada nije te izrazio nadu da će tako biti i ubuduće.

Direktor sajma Slobodan Cvetković rekao je da ova izuzetna saradnja između "Dunav osiguranja" kao najznačajnije i najveće osiguravajuće kuće i Novosadskog sajma traje praktično pune dve decenije.

- U tom dugom periodu imali smo saradnju na takav način da je "Dunav osiguranje" bilo i generalni sponzor Novosadskog sajma, ali bez obzira na to što uvek nisu imali taj status, uvek su bili verni izlagači i dolazili redovno na naše sajamske manifestacije. Zajednički smo se trudili da svest koja je vezana za osiguranje, pre svega u poljoprivredi, podignemo na viši nivo - rekao je Cvetković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Plaketa za „Dunav osiguranje“ na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: Blic, 15.Maj.2019

Direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković uručio je danas Plaketu za dugogodišnju saradnju s Novosadskim sajmom direktoru Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“ Mirku Petroviću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.