Dunav osiguranje ponovo među prvih deset osiguravača u JIE

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Okt.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunav osiguranje ponovo među prvih deset osiguravača u JIE

BEOGRAD – Kompanija „Dunav osiguranje" je najbolje rangirana srpska osiguravajuća kuća na listi TOP 100 osiguravača po bruto fakturisanoj premiji u zemljama jugoistočne Evrope u 2018. godini, i nalazi se na devetom mestu.

S premijom od 233,9 miliona evra, „Dunav osiguranje" je zauzelo deveto mesto, napredujući sa desete pozicije na kojoj je kompanija bila 2017. godine, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << ove osiguravajuće kuće.

U periodu između dva rangiranja (2018/17. godine), „Dunav" je zabeležio rast bruto fakturisane premije od 10,59 odsto i ostao jedina domaća osiguravajuća kuća među prvih deset osiguravača jugoistočne Evrope.

Prvih sto osiguravača iz zemalja jugoistočne Evrope generisali su premiju od od 8,1 milijarde evra u 2018. godini, premašivši tako prethodni maksimum od 7,5 milijardi evra ostvaren 2017. godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.