Izvor: RTS, 30.Jul.2021, 18:48

Zec Vili pronađen živ u ruševinama u Vidovdanskoj, stvari i uspomene izvlačene kroz prozore

Stanari Vidovdanske ulice, čija se zgrada pre dve nedelje srušila, danas iz ruševina izvlačili su lične stvari, dokumente, uspomene.
Vatrogasci su ulazili kroz prozore, a stručnjaci veruju da će se oštećeni deo zgrade skroz urušiti.

Bilo je mnogo uzbuđenja i emocija, ali i jedna neočekivana radost.
Pronađen je živ kućni ljubimac - zec Vili. Preživeo je 14 dana bez hrane i vode.
U Vidovdanskoj ulici pre dve nedelje  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Vračaru urušio se deo zgrade, a nakon nekoliko dana srušio se i drugi sprat.
Svi stanari su evakuisani i niko nije povređen.

Građevinski inspektor podneo je krivične prijave Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru, saopštio je gradski Sekretarijat za inspekcijske poslove, uz apel građanima da poštuju rešenje o zabrani korišćenja stambenog objekta u Vidovdanskoj ulici.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zec Vili posle 14 dana pronađen živ u ruševinama u Vidovdanskoj

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2021

Zec Vili pronađen je živ u ruševinama urušene zgrade u Vidovdansko ulici, odakle su kroz prozore izvlačene lične stvari, dokumenta i uspomene raseljenih stanara.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.