Izvor: Danas, 07.Jul.2022, 18:49

Zajedno: Zaštititi Milenkovića ili će odgovornost za posledice biti na Vulinu

Politička organizacija Zajedno zahteva od policije da načelniku Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga Slobodanu Milenkoviću i njegovim kolegama hitno obezbedi zaštitu, a od tužilaštva da ispita informacije da su im ugroženi životi, koje su podneli pisanim putem, navodi se u saopštenju "Zajedno".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zajedno: Hitna policijska zaštita Milenkoviću, ministar da se odredi na kojoj je strani

Izvor: Beta, 07.Jul.2022

Politička organizacija "Zajedno" pozvala je danas policiju da načelniku Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga Slobodanu Milenkoviću i njegovim kolegama hitno obezbedi zaštitu, a tužilaštvo da ispita informacije da su im ugroženi životi."Načelnik Milenković i njegove kolege otkrili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.