Italija:Pobegao od žene u pravi zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2021, 16:06

Italija:Pobegao od žene u pravi zatvor

Muškarac koji je u kućnom pritvoru u Italiji pojavio se u policijskoj stanici, tražeći od nadležnih da ga stave u zatvor jer mu je život sa suprugom kod kuće nepodnošljiv, saopštila je danas italijanska policija.

Albanski državljanin (30) koji živi u Gvidoniji Montecelio, izvan Rima, "više nije bio u stanju da se nosi sa prinudnim životom sa svojom suprugom", navodi se u policijskom saopštsenju.

"Ogorčen situacijom, radije je pobegao iz kućnog pritvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obratio se policiji kako bi tražio da služi kaznu iza rešetaka", dodaje se u saopštenju.

Čovek je nekoliko meseci bio u kućnom pritvoru zbog droge i ostalo mu je još nekoliko godina da odsluži kaznu, rekao je kapetan Fancesko Đakomo Ferante iz karabinjera Tivoli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE MOGU VIŠE" U zatvor beži od žene: Albanac iz kućnog pritvora u Italiji došao u policijsku stanicu jer mu je život kod kuće postao nepodnošljiv

Izvor: Blic, 24.Okt.2021

Muškarac koji je u kućnom pritvoru u Italiji pojavio se u policijskoj stanici, tražeci od nadležnih da ga stave u zatvor jer mu je život sa suprugom kod kuće nepodnošljiv, saopštila je danas italijanska policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.