Vučić se zakašljao: Ne brinite, nije koronavirus

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se zakašljao: Ne brinite, nije koronavirus

Predsednik Aleksandar Vučić zakašljao se za govornicom tokom otvaranja hotela u Beogradu i tom prilikom šaljivo poručio da nije reč o koronavirusu.
"Ne brinite, ovo je od mojih lekova za srce i pritisak, nije koronavirus", rekao je Vučić kroz osmeh nakon što se zakašljao za govornicom prilikom otvaranja hotela "Mona Plaza".

Ukazao je da kod ljudi postoji strah, pa sada, kaže, beže od svakog ko kine.
"Negativno sam testiran, ne brinite, a neki kažu i negativno rođen", rekao je predsednik. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Građani odlučuju kako ću obavljati dužnost predsednika, a ne 'neko iz Sarajeva' 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u četvrtak 27. februara, 'poručio svojim kritičarima iz Sarajeva da mu ne objašnjavaju kako da obavlja posao predsednika" jer to "rade građani Srbije na izborima", prenijela je agencija Beta.  "Svedoci ste da sam uvek govorio najtiše i najkorektnije moguće,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.