Vučić osudio napad na novinara Jovanovića

Izvor: RTS, 13.Dec.2018, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić osudio napad na novinara Jovanovića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je osudio napad na Milana Jovanovića i njegovu imovinu u Vrčinu i očekuje od tužilaštva i policije da u najkraćem roku pronađu počinioce tog krivičnog dela.
"Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima, bez obzira ko su, ili na kojoj strani političkog spektra se nalaze", napisao je Vučić na Tviteru.

Jovanović inače >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << piše za lokalni portal "Žig info", a bivši je pripadnik MUP.
Zamenik načelnika Policijske stanice Grocka Radosav Šćekić izjavio je da policijski službenici te stanice intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do požara u Vrčinu, u garaži M. J. (1950), bivšeg pripadnika MUP-a, a koji je izjavio da sada piše tekstove za jedan lokalni portal.
Iz za sada nepoznatih razloga, došlo do požara u garaži kuće koja je vlasništvo M. J. koji se nakon toga proširio i na prizemlje kuće. 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIJA KREĆE U OBRAČUN NA NASILNICIMA! Vučić najavio VELIKU BORBU i osudio napad na bivšeg pripadnika MUP-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je danas osudio napad na Milana Jovanovića i njegovu imovinu u Vrčinu i očekuje od tužilaštva i policije da u nakraćem roku pronađu počinioce tog krivičnog dela. ..- Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima, bez obzira ko su, ili na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić osudio napad na novinara iz Grocke

Izvor: Beta, 13.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osudio je danas napad na novinara portala Žig info iz Grocke Milana Jovanovića i njegovu imovinu i naveo da očekuje da će tužilaštvo i policija pronaći počinioce tog krivičnog dela."Srbija ima snage i obračunaće se sa nasilnicima bez obzira ko su, ili na...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.