Vremenska prognoza: Posle maglovitog jutra, danas sunčano i toplo

Izvor: BKTV News, 17.Okt.2018, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Posle maglovitog jutra, danas sunčano i toplo

Nastavlja se period sa povoljnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike.

U Srbiji će danas tokom jutra ponegde po kotlinama biti kratkotrajna magla.

Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 13, a najviša od 23 do 25 stepeni.

Do subote pretežno sunčano i toplo. U nedelju naoblačenje sa kišom i padom temperature, prvo u južnim krajevima. Od ponedeljka umereno do potpuno oblačno i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svežije, mestimično sa kratkotrajnom kišom.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Osobama sa kardiovaskularnim problemima se savetuje izvestan oprez, a u jutarnjim satima pojačane tegobe mogu osetiti i astmatičari. Od meteoropatskih reakcija mogući su nesanica i glavobolja. Preporučuje se adekvatno odevanje u skladu sa očekivanim dnevnim hodom temperature.

U Jagodinu došlo 10.000 vrana, prekrile su nebo, opsedaju drveće i krovove kuća

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.