Vremenska prognoza: Danas sunčano i toplo, a samo u ovim krajevima se očekuju pljuskovi

Izvor: BKTV News, 07.Sep.2018, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vremenska prognoza: Danas sunčano i toplo, a samo u ovim krajevima se očekuju pljuskovi

U Srbiji se danas očekuje toplo i sunčano vreme, na jugu moguć lokalni razvoj oblaka praćenih grmljavinom.

Tokom jutra moguća je pojava kratkotrajne magle. Tokom dana sunčano i toplo, najniža dnevna temperatura biće od 13 do 18, a najviša 30 stepeni.

U centralnom delu Srbije očekuje se slab do umereni severozapadni vetar, na planinama u istočnim delovima zemlje jak. Razvoj oblačnosti praćen lokalnim pljuskovima i grmljavinom moguć u poslepodnevnim časovima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na jugu i jugoistoku zemlje.

Dugoročna prognoza: Pred nama je topla jesen, a evo koliko ledenih dana nas čeka ove zime

U glavnom gradu danas se očekuje sunčano i toplo vreme, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 28 stepeni Celzijusa. Vetar umeren, severozapadni.BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Biometerološki uslovi i dalje ostaju povoljni za hronične bolesnike. Savetuje se oprez srčanim i respiratornim problemima. Moguće su pojave blažih meteropatskih reakcija.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.