Izvor: RTS, 03.Jul.2020, 18:11

Vređala i udarala radnike Gradske čistoće, jer se voda kojom su prali ulice slivala u "njen odvod"

Nakon vesti da je doktorka iz Novog Sada, koja je zaposlena u Kliničkom centru Vojvodine, vređala na rasnoj osnovi studentkinju iz Irske, stiže nov zaprepašćujući snimak koji je Gradska čistoća prosledila medijima. U Šabačkoj ulici na Zvezdari, jedna žena fizički i verbalno napala radnike Čistoće dok su prali ulice.
Tražila je da to ne rade jer se voda navodno sliva u kako je rekla "njen" odvod. Vozač je ženu uputio da se žali pogonu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zvezdara.

Međutim, nezadovoljna odgovorom, ona je počela da udara radnike i naziva ih pogrdnim imenima.
Radnici se nisu suprotstavili, već su pokušavali da se zaštite od udaraca.
U pomoć radnicima je pritekao slučajni prolaznik, ali je ona i njega vređala, kao i prolaznicu koja je sve snimala mobilnim telefonom.
Protiv gospođe sa Zvezdare će Gradska čistoća podneti krivičnu prijavu.
Ekipa RTS-a je proverila u Vodovodu, odvod ne pripada gradskoj mreži. A i da pripada...

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.