Vlast u javnosti stopira izveštaj o medijima

Izvor: Danas, 05.Okt.2011, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast u javnosti stopira izveštaj o medijima

Reakcije javnosti nakon predstavljanja Izveštaja o pritiscima i kontroli medija u Srbiji potpuno potvrđuju navode iz tog teksta. Postoji saglasnost da se podaci iz izveštaja uopšte ne komentarišu. Izveštaj smo dostavili Vladi i Ministarstvu kulture, na njegovo predstavljanje pozvali smo predstavnike skupštinskog Odbora za informisanje, ministra kulture i državnu sekretarku za medije, ali niko nije došao, niko ništa nije napisao, niti je ko nešto komentarisao, ističe za Danas Verica Barać, predsednica Saveta za borbu protiv korupcije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ćutanje na politički pritisak i kontrolu medija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Okt.2011, 20:16

Porazni podaci iz izveštaja Saveta za borbu protiv korupcije o snažnom političkom pritisku i potpunoj kontroli nad medijima ostali su bez odjeka. To pokazuje, kaže predsednica Saveta Verica Barać, da su se predstavnici vlasti potpuno obezbedili od bilo kakve kontrole

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.