Viz er od 17. aprila ponovo uvodi liniju Niš-Malme

Izvor: TangoSix.rs, 28.Jan.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz er od 17. aprila ponovo uvodi liniju Niš-Malme

Avioni kompanije Viz er ponovo će saobraćati na ruti Niš-Malme od 17. aprila ove godine, saopštio je ovaj avio-prevoznik.
Kako navode, njihovi avioni leteće na toj liniji svake srede i nedelje, a od sredine septembra i svakog ponedeljka i petka.
Ruta Niš-Malme bila je otvorena od juna 2015. godine do 7. januara 2019. kada je saobraćanje Viz erovih aviona na ovoj liniji prekinuto, a pretpostavlja se da je njenu obnovu uslovilo veliko interesovanje putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << budući da je na toj liniji „postojala odlična popunjenost aviona“.
Podsetimo, sredinom septembra prošle godine nakon najave gašenja linije Niš-Malme, Inicijativa „Ne damo niški aerodrom“ je od „Konstantina Velikog“ zatražila da obavesti javnost o uzrocima njenog gašenja, kao i o celokupnoj komunikaciji između republičke Vlade i niškog aerodroma u vezi sa tim poslom.

The post Viz er od 17. aprila ponovo uvodi liniju Niš-Malme appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.