Izvor: RTS, 26.Apr.2021, 10:34

Više letova ka Crnoj Gori tokom praznika

Er Srbija saopštava da će tokom prvomajskih i uskršnjih praznika uvesti dodatne letove i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici.
Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno.

Do Tivta će se u maju leteti 9 puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedeljom kada će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se obavljati dva dnevna leta, navodi se u saopštenju.

"Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dve zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promenama u potražnji," rekao je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan pi-si-ar test nije potreban ni u jednom pravcu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ExYuAviation: Aeroflot odložio obnavljanje letova do Tivta

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2021

Ruska avio-kompanija Aeroflot odložila je obnavljanje letova između Moskve i Tivta do daljeg, navodi portal ExYuAviation, prenosi Nova ekonomija. Letovi su prema prvobitnom planu trebali da se obnove tokom prvomajskih praznika.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.