Video reportaža: U poseti školi letenja „Aero monde“

Izvor: TangoSix.rs, 09.Feb.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video reportaža: U poseti školi letenja „Aero monde“

Poslednje dane lepog vremena u prethodnoj godini iskoristili smo za još jedan odlazak na „livadu“.
Da je u Smederevsku Palanku moguće otići sa motivom isključivo letenja a ne obaveznog ili neplaniranog avio-servisa otkrili smo vam još u novembru kada smo predstavili najmlađu školu letenja u Srbiji – „Aero monde“.
 
Aeroklub „Jasenica“, „Aero Monde“ i „Gas Aviation“. Vazduhoplovna ponuda Smederevske Palanke / Foto: Dragan Trifunović
>> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << />Pored još jedne opcije za „dobijanje krila“ u Srbiji, na sportskom aerodromu „Rudine“ aeroklub „Jasenica“ i dalje živi, ili bar onoliko koliko žive i ostali aeroklubovi u Srbiji.
– Aerodrom u Sremskoj Palanci postoji još od 1933. godine i mi se, zajedno sa lokalnim aeroklubom i servisom lake avijacije „Gas Aviation“, brinemo o njemu. Njegov geografski položaj je izuzetno povoljan, udaljeni smo od aktivnih aerodroma, posebno vojnih. Ne smetaju oni nama, ne smetamo mi njima. – priča nam domaćin, suvlasnik škole Dušan Bojković, i nedugo zatim pokazuje nam sve to u praksi, u vazduhu.
Tradicija. Među prvima u Srbiji / Foto: Dragan TrifunovićViše kadrova našeg poslednjeg letačkog dana u 2015. godini pogledajte u video reportaži koja sledi. Ukoliko i vaš aeroklub ili škola letenja imaju svoju zanimljivu priču, pozovite nas. Letenje nikad ne odbijamo.
 
 

 
 
The post Video reportaža: U poseti školi letenja „Aero monde“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.