VOLEO ME JE OD PRVOG DANA KADA SAM SE RODILA... Ćerka Siniše Mihajlovića podelila emotivni video uz reči od kojih SUZE SAME TEKU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 17.Jul.2019, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOLEO ME JE OD PRVOG DANA KADA SAM SE RODILA... Ćerka Siniše Mihajlovića podelila emotivni video uz reči od kojih SUZE SAME TEKU (VIDEO)

Siniša Mihajlović ove subote otkrio je javnosti da boluje od leukemije i od tog trenutka poruke podrške u borbi protiv opake bolesti prostižu sa svih strana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

“IMA IME, ALI JA GA ZOVEM TATA” Ćerka Siniše Mihajlovića objavila SRCEPARAJUĆI snimak koji će vas PROTRESTI DO SRŽI /VIDEO/

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019

Foto: Instagram / screenshot Naš proslavljeni fudbaler, a sada trener Siniša Mihajlović prošle subote je otkrio da boluje od leukemije. Od tog momenta poruke podrške stižu sa svih strana. Ipak, najveću snagu Mihajlović crpi iz porodice. Njegova najstarija ćerka Viktorija objavila je na društvenim...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.