Izvor: Blic, 18.Sep.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VILA JOVANKE BROZ NA PRODAJU ILI U ZAKUP Država ne može da izdvoji 2,5 MILIONA EVRA za njeno renoviranje

Država ne može da izdvoji dva i po miliona evra za renoviranje vile u Kneza Aleksandra Karađorđevića 75 u kojoj je živela nekadašnja prva dama Jugoslavije Jovnaka Broz, prenose "Večernje novosti". Zato će tu vilu uskoro ponuditi ili na prodaju ili dati u zakup nekome ko je raspoložen da u nju u uloži novac i renovira je.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KUĆU TITOVE UDOVICE TRAŽE DIPLOMATE: Jovankina vila ide na tržište

Izvor: Večernje novosti, 18.Sep.2018

Država se sprema da nekadašnju kuću Titove udovice, koja je u lošem stanju, pusti u prodaju ili je da pod kiriju. Postoji nekoliko država koje traže ovakav objekat za potrebe diplomatskih aktivnosti DRŽAVA ne može da izdvoji dva i po miliona evra za renoviranje vile u Kneza...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.