Uz AMS Osiguranje štedite vreme i novac: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite popust od 30%!

Izvor: NovaEnergija.net, 14.Sep.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz AMS Osiguranje štedite vreme i novac: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite popust od 30%!

Znamo da pripreme za odlazak na odmor iziskuju dosta vremena i zato smo odlučili da vam izađemo u susret i omogućimo vam da se osigurate pred put, brzo, lako i jednostavno, ne izlazeći iz svoje kuće!
Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online na sajtu AMS Osiguranja, i tako uštedite svoje dragoceno vreme, ali i novac. Jer samo u promotivnom periodu, ukoliko se odlučite da ovim putem ugovorite Putno zdravstveno osiguranje, nudimo vam čak 30% popusta na premiju osiguranja! >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Tako ćete za samo 735 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, biti zaštićeni skupih troškova usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na put idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi čitavih 1.617 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi ćemo preuzeti na sebe.
Ne dopustite da vas nepredviđeni događaji iznenade, već mislite na vreme i zaštite sebe i svoje najmilije. Sve što je potrebno da uradite jeste da izdvojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i na odmor krenete potpuno rasterećeni. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs.
Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.
Izvor i foto: AMS

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.