Upozorenja se obistinila! Snažna oluja pogodila Srbiju, vetar nosio drveće i semafore! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenja se obistinila! Snažna oluja pogodila Srbiju, vetar nosio drveće i semafore! (FOTO, VIDEO)

Oko 19 časova nevreme je zahvatilo pojedine delove Beograda, pa čak i centar prestonice.

Posao za Zelenilo@prijavi_problem @SaobrKamera pic.twitter.com/GegLDrh0KY

Kako javljaju sugrađani, na Novom Beogradu jak vetar je čak počeo da lomi grane drveća koje su popadale po parkiranim automobilima, a zabeleženi su slučajevi i obaranja saobraćajne i građevinske signalizacije.

Beograd, Florida pic.twitter.com/Kg6TqyE8x1

Prema najavama RHMZ-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u narednim satima se u Beogradu očekuje mestimično kiša, a u pojedinim delovima prestonice mogući su pljuskovi i olujni vetar.

Kako se može videti na radarskoj slici na sajtu RHMZ-a, oblaci koji donose padavine bukvalno "drže u okruženju" Beograd. Inače, u 19 časova u prestonici je tempreatura bila čak 29 stepeni, uz subjektivni osećaj kao da je 33.

Izgleda je preteklo malo onog uragana i za Beograd.

Ono čudo sa Floride stiglo u Beograd. ?

Oluja je bila inspiracija mnogima na društvenim mrežama da zaključe kako je Irma, zloglasni Uragan koji je pogodio Floridu, "malo svratila i do Beograda".

Čačak, Prijepolje, Nova Varoš - Nevreme praćeno jakim vetrom zahvatilo je kasno posle podne Zapadnu Srbiju. Kiša i jak vetar oko 17:30 zahvatili su Prijepolje i Novu Varoš, a nešto posle 18:00 sati i područje Čačka.

U Čačku je vetar je toliko bio jak da je lomio grane. Loše vreme pokvarilo je tradicionalni vašar koji se održava u Ljubiću.

Nevreme je zahvatilo Užice i Gornji Milanovac.





Ni Novi Pazar nije bio pošteđen.



PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.