Ugostitelji u Šidu: Rad u baštama trenutno ne daje nikakve rezultate

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 11:31

Ugostitelji u Šidu: Rad u baštama trenutno ne daje nikakve rezultate

Nove mere koje je usvojila Vlada Srbije, a koje podrazumevaju rad ugostiteljskih objekata samo u baštama kafića i restorana, ne daju baš najbolje rezultate obzirom na to da vremenski uslovi nisu pogodni za to.

Na teritoriji Opštine Šid, na snazi su mere koje je usvojila Vlada Republike Srbije, a po kojima je dozvoljen rad u baštama kafića i restorana, prenosi Sremska televizija.

Građani su zadovoljni ovim merama, jer im one, koliko toliko, omogućavaju druženje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vlasnici ugostiteljskih objekata kažu da im nove mere znače, ali da trenutno ne daju nikakve rezultate jer vremenski uslovi nisu pogodni za ovakav vid rada kafića i restorana.

Nadležni kažu da se ugostitelji, kao i građani, pridržavaju mera koje su trenutno na snazi, i ističu da samo poštovanjem mera možemo zajedno sprečiti širenje koronavirusa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.