UPOZORENJE: Ako večeras idete negde kolima, obratite dobro pažnju na ovo!

Izvor: BKTV News, 25.Nov.2017, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Ako večeras idete negde kolima, obratite dobro pažnju na ovo!

Oprez!

AMSS upozorio je večera sve učesnike u saobraćaju na mogućnost pojave slabe magle i sumaglice po kotlinama i duž rečnih tokova.

Iz AMSS-a navode da je vidljivost na putevima je ograničena.

Dodatna opreznost neophodna je na deonicama na kojima je izmenjen režim obavljanja saobraćaja zbog radova, dodaje se u saopštenju.

Kako da vam zimske gume potraju duže?

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javngo preduzeća "Putevi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

RHMZ izdao UPOZORENJE: Ono što sledi NEĆE VAM SE SVIDETI (TABELE + SAVETI)

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Horgoš" su oko 120 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.