UHAPŠEN VOĐA PROTESTA U HONGKONGU: Otkazane demonstracije planirane za vikend, kineska vojska u stanju pripravnosti! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Avg.2019, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN VOĐA PROTESTA U HONGKONGU: Otkazane demonstracije planirane za vikend, kineska vojska u stanju pripravnosti! (FOTO, VIDEO)

Aktivista iz Hongkonga Džošua Vong uhapšen je u petak, dok su novi protesti planirani za vikend otkazani. Kineska vojska na stend-baju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRIVEDEN VOĐA PROTESTA U HONG KONGU: Hapšenje otkazalo demonstracije planirane za vikend (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019

Džošua Vong je predvodio i proteste 2014. godine koji su na 79 dana paralisali delove grada..Aktivista iz Hong Konga Džošua Vong uhapšen je u petak, dok su novi protesti planirani za vikend otkazani...Vong, koji je predvodio i proteste 2014. godine koji su na 79 dana paralisali delove grada, pušten...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.