U maju besplatni kursevi turskog jezika

Izvor: TvojPortal.com, 19.Apr.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U maju besplatni kursevi turskog jezika

Izvor: Tvoj portal   Zbog sve većeg interesovanja za turski jezik i kulturu, Edukativni centar "Bejza" i Narodni univerzitet "Božidar Adžija" pokrenuli su zajednički projekat kojim će zainteresovanima omogućiti besplatne edukativne programe. U narednom periodu biće organizovani kursevi, radionice i promotivne aktivnosti u cilju boljeg upoznavanja sa kulturom i tradicijom naroda Turske. Pored TV serija koje su okupirale naše domove naše domove, u ponudi će znači uskoro biti učenje >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << turskog jezika i turske kulture.   

 

Prvi kurs koji će biti organizovan u sklopu ovog zajedničkog projekta biće kurs turskog jezika koji će početi u maju i trajaće do jula. Nastava će se održavati u prostorijama Narodnog Univerziteta, u ulici Radoslava Grujića 3, subotom od 10h-11:30. Predavače turskog jezika obezbedio je Edukativni centar "Bejza" koji već šest godina organizuje kurseve stranih jezika u Srbiji.


Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.