Izvor: RTS, 30.Okt.2021, 09:50

U Somboru preminuo 13-godišnji dečak, pre mesec dana bio pozitivan na kovid

Trinaestogodišnji dečak preminuo je u somborskoj Opštoj bolnici "Dr Radivoj Simonović". Dečaku je u sredu pozlilo u dečjem dispanzeru somborskog Doma zdravlja, gde mu je ukazana hitna pomoć.
Dečaku je pre nekoliko nedelja potvrđen koronavirus, a preminuo je od posledica plućne embolije, saznaje nezvanično RTS.
Prema rečima direktorke Doma zdravlja "Dr Đorđe Lazić", dečaku je pre mesec dana dijagnostikovan koronavirus.
On je, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gojaznosti i dijabetesa, bio u lošem stanju, te je ležao u Beogradu u bolnici, uz podršku pri disanju.
Od dužeg ležanja dečaku su se pojavile dekubitne rane, te je u somborski dispanzer dolazio na previjanje.
U sredu mu je pozlilo prilikom posete dispanzeru. Dve ekipe hitne pomoći su došle, rađena je reanimacija, ali bezuspešno. Dečak nije bio vakcinisan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Somboru preminuo 13-godišnji dečak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2021

Trinaestogodišnji dečak preminuo je u Somboru. Kako saznajemo od v.d. direktorke Doma zdravlja "Dr Đorđe Lazić" u Somboru dr Emeše Uri dečaku je u četvrtak pozlilo u dečjem dispanzeru somborskog Doma zdravlja, gde mu je ukazana hitna pomoć...Dečaku je nedavno potvrđen korona virus...On je,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.