Izvor: Danas, 23.Maj.2022, 12:30

Trećina poslanika u Srpskoj promenila stranačke dresove

U samo jednom mandatu u Narodnoj skupštini Republike Srpske trećina saziva promenila je stranački dres. Dvoje od preletača u zakonodavnom domu Republike Srpske su dupli preletači, odnosno oni koji su iz stranke opozicije prešli u stranku vlasti, a onda kada je njihova nova stranka postala opoziciona, "spas" su ponovo zatražili u stranci u vlasti.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ReStart: Od 2018. godine do danas trećina poslanika u parlamentu RS promenila partiju

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

U poslednjem mandatu u Narodnoj skupštini Republike Srpske, od 2018. godine do danas, čak trećina poslanika promenila je stranački dres, rezultati su istraživanja Udruženja građana "ReStart Srpska", koje je danas predstavilo bazu političkih "preletača".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.