Temperaturni šok: Danas osetno hladnije, evo gde se očekuje i prvi sneg

Izvor: BKTV News, 21.Okt.2018, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temperaturni šok: Danas osetno hladnije, evo gde se očekuje i prvi sneg

Meteorolozi najavljuju formiranje snežnog pokrivača.

U Srbiji danas umeno do potpuno oblačno, osetno hladnije, mestimično sa slabom kišom, koja će uveče i tokom noći na visokim planinama preći u sneg.

Jutarnja temperatura od 7 do 11 stepeni, a najvisa dnevna od 11 do 16 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina se očekuje uveče i tokom noći ka ponedeljku na jugu i jugozapadu, gde će na visokim planinama doći do >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << stvaranja snežno pokrivača.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Usled očekivane nagle promene vremena biometeorološke prilike mogu nepovolјno uticati na hronično obolele osobe. Cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima se savetuje posebna opreznost. Reumatski bolovi, glavobolјa i nervoza će biti izraženi kod meteoropata. Preporučuje se adekvatno odevanje zbog hladnijeg i vetrovitog vremena, a učesnicima u saobraćaju povećanje opreznosti.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.