Taksisti najavili radikalizaciju protesta, blokiraće i pristup Gazeli

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksisti najavili radikalizaciju protesta, blokiraće i pristup Gazeli

Udruženje taksista Beograda potvrdilo je za RTS da će od ponedeljka radikalizovati protest u Beogradu – blokiraće prilaz mostu "Gazela" i trg Slavija. Protest će trajati od 14 od 17 časova.
Iz Udruženja taksista rekli su da su od Ministarstva unutrašnjih poslova dobili sve neophodne dozvole.

Najavljena radikalizacija protesta podrazumeva blokadu grada u toku popodnevnog špica u trajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od tri sata, od 14 do 17 časova. 
Takođe, taksisti su najavili da će potpuno blokirati Slaviju, jednu od žila kucavica prestonice, kao i prilaz mostu "Gazela" iz Savske ulice.
Osim te dve nove lokacije, taksisti će u protestnu vožnju krenuti i sa četiri uobičajene lokacije – iz Kumodraške ulice, sa Obrenovačkog druma, od hale "Pionir" i iz Bloka 70 sa Novog Beograda.
Taksisti su protest započeli prošlog ponedeljka, 30. septembra, zbog nezadovoljstva radom Komunalne milicije i, kako kažu, nesprovođenjem Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.