TRUDIMO SE DA VAKCINE U SRBIJI STIGNNU U DECEMBRU Brnabić: To zavisiti od toga koliko se brzo registruju u zemljama porekla!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2020, 18:49

TRUDIMO SE DA VAKCINE U SRBIJI STIGNNU U DECEMBRU Brnabić: To zavisiti od toga koliko se brzo registruju u zemljama porekla!

NIŠ - Premijerka Srbije Ana Brnabić kazala je danas da se država trudi da omogući da vakcine protiv COVID-19 budu u Srbiji tokom decembra, ali je navela i da će to zavisiti od toga koliko se brzo registruju u zemljama porekla.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vvakcine mozda dobijemo tokom decembra, ali ne zavisi od nas

Izvor: Beta Video, 24.Nov.2020

NIŠ - Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se radi na nabavci vakcine , ocekuje seu tokom decembra, ali zavisi i od toga koliko brzo se one registruju u državi porekla.(CH1) Beta/MOD

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.