TRAMP ŽESTOKO PRETI IRANU: Spremni smo ko zapeta puška da krenemo na vas! TEHERAN UZVRAĆA: I mi na vas! Vaše baze su nam prva meta!

Izvor: Kurir, 16.Sep.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP ŽESTOKO PRETI IRANU: Spremni smo ko zapeta puška da krenemo na vas! TEHERAN UZVRAĆA: I mi na vas! Vaše baze su nam prva meta!

VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Trump izjavio je da su SAD spremne "kao zapeta puška" za odgovor na napad na naftna postrojenja Saudijske Arabije, za koji Vašington optužuje Iran.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Vašington

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IRAN NAPAO RAFINERIJU?! Zvali su Trampa, a on SLEDIO CEO SVET: "Spremni smo kao ZAPETA PUŠKA..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019

Napad na postrojenje "Saudi Aramko" paralisao je proizvodnju više od polovine globalnog dnevnog izvoza Saudijske Arabije...Vojna koalicija predvođena Saudijskom Arabijom, koja se bori protiv pokreta Huta u Jemenu, objavila je da je napad na saudijska naftna postrojenja izveden iranskim naoružanjem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.